Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
203 berichten.
Peter Peter uit Drunen schreef op 8 juli 2024 om 20:55
Wederom super vriendelijk en goed geholpen. Ondanks de verhuis perikelen van het bedrijf gastvrij ontvangen, transparant geïnformeerd en waar gemaakt wat is toegezegd ....en met passie voor het werk.
Ruud Ruud schreef op 9 juni 2024 om 17:34
In onze auto zijn 9 jaar lang onze honden vervoerd en dat was te zien. Frans beloofde dat dit binnen een dagje niet meer te zien zou zijn. Een uitdaging!! Hij heeft zijn belofte echter waar gemaakt. de auto is weer als nieuw! Omdat wij binnenkort emigreren en de auto mee gaat heeft Frans aangeboden om vlak voor de auto in de container gaat deze nog een keer onderhanden te nemen. Zat in de prijs zei hij..... Top service!
Niels van Eldijk Niels van Eldijk uit Kaatsheuvel schreef op 27 mei 2024 om 11:59
Op aanraden van vrienden vandaag langs gegaan om een kras op de deur te laten beoordelen waar mijn dochter met haar fietsje langs was gegaan. Ik werd uit enthousiasme gelijk geholpen en de poetstol zat al op me deur voordat ik het wist. Wat een enthousiasme en vriendelijkheid! Ik raad dit bedrijf iedereen aan, binnenkort de gehele auto! Mvg Niels
Lenie Lenie schreef op 17 mei 2024 om 21:26
Voor het eerst contact opgenomen met de Uitblinker. De service is geweldig! Hartelijk bedankt, we zijn dik tevreden!
Peter engelvaart Peter engelvaart uit Tilburg schreef op 14 mei 2024 om 16:51
We zijn heel erg blij met onze mini die weer als nieuw is. We zijn door Frans en Ilse als een koning behandeld. Ze hebben zo ontzettend hun best gedaan voor ons. Het is werkelijk fantastisch.
Ingrid voncken Ingrid voncken uit Waalwijk schreef op 14 mei 2024 om 15:58
De auto is van binnen en buiten weer zo goed als nieuw met blinkende velgen, mooi resultaat! Leuke update gehad met foto’s en filmpje tijdens de werkzaamheden aan de auto. Service top!
Marcel Marcel uit Waspik schreef op 14 mei 2024 om 08:57
Auto weer als nieuw na een poetsbeurt van binnen en buiten bedankt team uitblinker
Bas Bas uit Tilburg schreef op 23 april 2024 om 16:07
Vandaag mijn auto van binnen en buite laten behandelen voor krasjes en viezigheid ben zeer vriendelijk ontvangen en ben ook zeer tevreden over het resultaat de krasjes zijn weg en van binnen is ie weer als nieuw mijn velgen blinken weer dus al mee al helemaal super .
Jamy Jamy schreef op 13 april 2024 om 09:43
Vandaag moest mijn vriendin naar de uitblinker voor krassen op haar auto te laten checken. Werd daarna uit vriendelijkheid van deze mensen ook meteen gewassen en mijn eigen auto had ik ook bij en gaven ze ook en was beurt! Super aardige mensen en ook echt een top bedrijf !!
Anouk Anouk uit Waalwijk schreef op 13 april 2024 om 09:31
Vandaag langs geweest bij de uitblinker om te laten kijken naar een paar krassen. Super vriendelijk personeel en snel geholpen. De krassen zijn niet meer te zien! Mijn auto was al een hele poos niet in de wasstraat geweest, dus hij was erg vies aan de buitenkant. Ik heb een gratis poetsbeurt gekregen voor mijn auto. Na de wasbeurt zag mijn auto er weer helemaal blinkend uit. Top bedrijf!
Niels Nuyens Niels Nuyens uit Breda schreef op 11 april 2024 om 08:55
Frans heeft van mijn auto weer een pareltje gemaakt. Waar sommige poetsers stoppen, begint Frans pas echt. Mijn auto is weer als nieuw, een genot om het restultaat van echt vakmanschap te aanschouwen. Mijn dank is (wederom) groot Frans en team!!
Jeanette Stam Jeanette Stam uit Waalwijk schreef op 3 april 2024 om 15:29
Contact met Frans was heel vriendelijk en professioneel en mijn 14 jaar oude kia picanto ziet er weer uit als nieuw! Ik kreeg gedurende het proces foto's en filmpjes zodat ik alles kon volgen, wat een service! Dit mooie bedrijf levert maatwerk en alles is bespreekbaar, top!
Jorrit Jorrit uit Breda schreef op 27 maart 2024 om 20:29
Wat fijn dat we zo snel terecht konden met ‘roestwater-schade’ op het dak van onze nieuwe caravan. Wat zijn wij blij dat hij er weer uitziet als nieuw! Top gedaan Frans; bedankt!!
Colinda Colinda uit Waspik schreef op 24 maart 2024 om 11:02
Wat een vakwerk! Mijn Mini is weer als nieuw. Zo blij mee. Hartelijk dank Frans, Ilse en team. Groetjes Colinda
Milivoj Milivoj uit Heusden schreef op 20 maart 2024 om 21:07
Vanochtend bij Frans mijn Saab 93 gebracht om van binnen en buiten grondig te reinigen. Ik wist niet wat ik moest verwachten want ik kende dit bedrijf niet. Frans heeft mij kunnen overtuigen dat mijn Saab vanavond klaar is en dat ik hem kan komen ophalen. Na een paar uur bogon mijn telefoon te rinkelen met berichten van Frans. Hij maakte bij elke stap een foto of filmpje om het verschil te laten zien. Dat is gewoon geweldig. Frans je bent een geweldig persoon en mooi bedrijf met goed personeel. Je zult mij zeker vaker zien. Super bedankt. Heel veel succes met je bedrijf.
Ghizlan Ghizlan uit Soest schreef op 17 maart 2024 om 09:30
de uitblinker beste van Nederland kan je wel zeggen. Ik ben door een bekende doorverwezen na hun en ben hellemaal uit Soest naar Waalwijk gekomen hiervoor! Het was het absoluut waard! Mijn auto is spik en span, alsof die net nieuw uit de garage is komen rijden. En wat een vriendelijke mensen ook! Super bedankt echt heel blij mee! Tot snel
Majella Majella uit Geertruidenberg schreef op 15 maart 2024 om 15:49
Deuitblinker is echt een top bedrijf Auto keurig van binnen en buiten gepoetst. Ziet er weer als nieuw uit. Aanrader ! Wagen wordt echt met liefde en passie verzorgd .
Dirk Dirk uit Drunen schreef op 14 maart 2024 om 08:33
Wonderen bestaan nog! Frans, Ilse en hun topteam poetsen net zolang totdat je auto weer als nieuw is. Zowel van binnen als van buiten. Nette tarieven, opperbeste service (met gratis vervangend vervoer) en verbluffend resultaat! Tot slot met stip de hoofdprijs voor klantvriendelijkheid. Zegt t voort!
Anne Anne uit Hank schreef op 14 maart 2024 om 08:17
Afgelopen week met een auto van een vriendin langs geweest. Een leuk feestje gehad ,iets teveel gedronken... word je netjes thuis gebracht gaat het helaas mis in de auto. Gevolg een vlek op de bijrijdersstoel. Gelukkig hebben jullie de auto weer spik en span gekregen. Geen vlek meer te zien en ook de rest van de auto ziet er piekfijn uit! Complimenten voor Frans, Ilse en hun team. Enorm bedankt!
Brigitte Brigitte uit Waalwijk schreef op 12 maart 2024 om 13:36
Zo ontzettend blij, was een bakje tomatensoep op mijn voorstoel leeg gelopen. Wat was het een vieze bende. Dankzij dit team is alles super schoon geworden