Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
130 berichten.
Bas Beaard Bas Beaard heeft geschreven op 27 januari 2022 om 09:49
Vandaag hebben ze het interieur en exterieur van mijn auto gereinigd, echt top gedaan , alsof hij zo uit de showroom komt. En ook erg klantvriendelijk behandeld , een aanrader dus, 5 sterren dik verdiend !
Marketing Interflon Marketing Interflon heeft geschreven op 22 januari 2022 om 09:56
Frans is een hartelijke, klantvriendelijke vakman. Vandaag heeft Frans mijn autostoelen gereinigd met stoom. Mijn auto ziet er weer fris uit. Ben erg tevreden met het resultaat. De vorige keer was mijn 5 jaar oude auto uitstekend gepoetst zodat ie er weer als nieuw uitzag. De Uitblinker is het adres om je auto te laten poetsen / behandelen!
Robert Versteeg Robert Versteeg heeft geschreven op 21 januari 2022 om 17:26
Werd vriendelijk ontvangen en kon even wachten terwijl de krassen uit de auto werden verwijderd. Ondanks wat diepe krassen in de motorkap waren deze binnen een half uur niet meer te zien. Ben zeer tevreden en zal hier zeker terugkomen als ik weer krassen in de auto heb.
Manon Dankers Manon Dankers heeft geschreven op 17 januari 2022 om 07:51
Nancy vdVen Nancy vdVen heeft geschreven op 9 januari 2022 om 03:47
Onze auto van 10 maanden oud had rook- en roetschade opgelopen door een brand in een parkeergarage. Op aanraden van onze autodealer advies gevraagd bij Frans. Zijn enthousiasme straalt uit dat hij weet waar hij over praat. Met een gerust hart onze auto daat achter gelaten. Hield ons tijdens de behandeling op de hoogte inclusief foto's. Toen ik hem op ging halen binnen de afgesproken tijd was hij weer als nieuw. Vakwerk!n Ik wil Frans en zijn team hartelijk danken voor het goede advies, de hartelijke ontvangst en het geleverde vakwerk. Een echte aanrader 👍👍
Familie Van Hoorn Familie Van Hoorn heeft geschreven op 29 december 2021 om 14:11
Super service! Auto ziet er weer keurig uit, BEDANKT! Absoluut een aanrader.
john snel john snel heeft geschreven op 19 december 2021 om 15:59
Bij deze wil ik graag gebruik maken om de Uitblinker even in het zonnetje te zetten als een Top bedrijf !..deze mensen werken met zoveel passie en liefde voor hun vak!..onze auto staat dr werkelijk in showroom staat bij!.. oja..ik kom hiervoor helemaal uit maastricht..Bedank Frans en team !
Oscar Dunker Oscar Dunker heeft geschreven op 17 november 2021 om 10:48
Mijn auto blinkt prachtig na een bezoekje aan De Uitblinker! De dof geworden koplampen zijn via een nieuwe techniek behandeld en lijken wel nieuw. Frans en Ilse leiden het bedrijf met veel enthousiasme. Het is een leuk team met gepassioneerde medewerkers. En, ze hebben verstand van zaken! Je auto komt er weer brandschoon vandaan. Dikke aanrader!
Meindert van der Galiën Meindert van der Galiën heeft geschreven op 15 november 2021 om 06:05
Ziet er supper uit zelfs de binnen kant bedankt Frans en ilze
Night Night heeft geschreven op 12 november 2021 om 09:09
Absolute aanrader!!!! IK herkende mijn auto bijna niet meer... hij is weer zoals ie uit de showroom kwam!. Als je daar toch bent, laat dan de Wax-Guard ook uitvoeren, je ziet duidelijk het verschil!
Denis Hodzic Denis Hodzic heeft geschreven op 3 november 2021 om 14:09
Hele vriendelijke ontvangst, uitleg en snelle service! Er word echt met passie verteld hoe je auto opgeknapt wordt. Voor een hele mooie prijs mijn auto zo goed als nieuw opgeknapt! Ik raad iedereen aan hier zijn/haar auto op te laten knappen!
Rogier Rogier heeft geschreven op 21 oktober 2021 om 06:55
Mijn Passat GTE weer als nieuw! Heel blij mee.
Bram Zeijlmans Bram Zeijlmans heeft geschreven op 13 oktober 2021 om 02:51
Super service! Ik kon dezelfde dag nog langskomen. De stoelen zien er weer als nieuw uit. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Joep van Ravenstein Joep van Ravenstein heeft geschreven op 2 oktober 2021 om 04:41
Koplampen laten polijsten met een perfect eindresultaat. Super vriendelijk te woord gestaan en een topservice. Aanrader!
Selekt Auto's BV Selekt Auto's BV heeft geschreven op 15 september 2021 om 09:01
Sinds kort overgestapt naar De Uitblinker, zeer tevreden. Levert erg net werk, op tijd en correct. Wel iets duurder als een ander. Maar uiteindelijk wel waard.
Taus Gym Taus Gym heeft geschreven op 13 september 2021 om 14:01
Prima werk en service.
Niels Timmermans Niels Timmermans heeft geschreven op 18 augustus 2021 om 09:10
Mijn koplamp was dof geworden, had een goede behandeling nodig. Ik kwam ,via Google en plaatselijke reclame, bij Frans en zijn team uit. Hij hielp me meteen, kreeg een leenwagentje mee en binnen 2 uur was ik geholpen. Zeer vriendelijk en behulpzaam team, luisteren naar je boodschap en helpen je zo snel het kan. Complimenten jongens , ga zo door
Sandra Emmen Sandra Emmen heeft geschreven op 2 juli 2021 om 09:01
Vandaag deze beste man aan het werk gezien op mijn nieuwe aanwinst Ik had echter op mijn andere auto wat krassen zitten waar ik erg van baalde “geen probleem kijk ik zo meteen wel even naar” Volledig belangeloos heeft hij daarna de krassen doen verdwijnen Top service ben er erg blij mee Nogmaals bedankt mijn weekend kan niet meer stuk
Paul Geene Paul Geene heeft geschreven op 3 juni 2021 om 21:22
Top
Sjors Schelle Sjors Schelle heeft geschreven op 20 mei 2021 om 04:22
Auto bijna 10 jaar oud... 170.000km... zwarte doffe lak... het werd tijd dat hij eens flink onder handen werd genomen. Gister op een regenachtige maandag de auto naar De Uitblinker gebracht om hem onder handen te laten nemen door een specialist. De zon ging aan het einde van de dag voor mij weer schijnen.. geweldig werk geleverd Frans Broekmeulen !!! Weer super blij mee!