Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
172 berichten.
Maarten Maarten schreef op 6 juli 2023 om 09:17
Ik kom met regelmaat bij Frans en Ilse en wordt perfect geholpen. De auto’s zien er altijd geweldig uit. Frans is een man van zijn woord en uiterst vriendelijk.
Jan Laros Jan Laros uit Kaatsheuvel schreef op 30 mei 2023 om 12:35
Vorige week mijn auto laten reiniging, van binnen en van buiten . Geweldig resultaat, is weer als nieuw . Is zeker een aanrader , vriendelijke mensen Frans en Ilse , super bedankt .mvrgr Jan laros
Kees de Leeuw Kees de Leeuw uit Drunen schreef op 24 mei 2023 om 09:08
Onze auto ziet er zowel van binnen als aan de buitenkant weer als nieuw uit en ruikt ook zo! Een enthousiaste Frans vertelt precies wat er gaat gebeuren om je auto er weer tiptop uit te laten zien. Hij regelde ook nog nieuwe wieldoppen voor mij. Grote klasse dit bedrijf! Nogmaals bedankt Frans en Ilse!
Ben de Rooy Ben de Rooy uit Dussen schreef op 15 mei 2023 om 08:26
Boot weer helemaal Top, schoon, fris, onderkant spiegelt weer, lekker vaarklaar. Frans en Team bedankt !
Beau Meijboom Beau Meijboom schreef op 13 februari 2023 om 12:45
Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden. Frans en zijn geweldige team leveren topservice! Mijn volvo v40 ziet er weer als nieuw uit. Kwaliteit staat bij uitblinkers op nummer 1. Gr Sali
Belinda De Vos Belinda De Vos schreef op 12 februari 2023 om 06:06
Wat een top team. Frans is zeer voorkomend en service staat in het allerhoogste vaandel. Zijn klantgerichtheid is al direct merkbaar tijdens het eerste contact. Ze geven een eerlijk en oprecht advies en zijn ook nog snel in hun service. Een zeer betrouwbaar bedrijf die je auto weer als nieuw laat doen stralen alsof hij zo nieuw uit de showroom wegrijdt. Een echte aanrader en ik stuur zeker meer mensen door. Dankjewel 🙏🏻
Sander Akkermans Sander Akkermans schreef op 10 februari 2023 om 09:06
Vorig jaar 3 auto's via het werk laten reinigen en poetsen van gedupeerde omwonenden welke onder de kleef (bitumen) sporen zaten. Top werk geleverd! Auto zelfs aan huis opgehaald gepoetst en weer netjes terug geleverd. Resultaat 3 tevreden bewoners en wij uiteraard ook! Vandaag de service zelf ondervonden. Typeplaatje van bus laten verwijderen. 'S ochtends gevraagd wat de mogelijkheden waren en of het op afspraak moest, maar nee hoor 4 uur later waren de letters er al af en niet meer te zien waar ze gezeten hebben! Perfect werk afgeleverd. Aanrader voor iedereen! Bedankt Frans en Ilse!
Chanel Biesheuvel Chanel Biesheuvel schreef op 9 februari 2023 om 12:14
Helemaal blij! Mijn auto is weer als nieuw, echte aanrader!
Valerie Kuijpers Valerie Kuijpers schreef op 9 februari 2023 om 04:47
Super goed resultaat en erg klantvriendelijk! Mijn auto glanst super mooi en alle krasjes in de lak zijn perfect weggewerkt.
Maarten Maarten schreef op 8 februari 2023 om 09:54
Mijn auto is van binnen en buiten gronding schoongemaakt en stond 's middags weer klaar om meegenomen te worden. Een prettig proces met duidelijke communicatie.
Toine van der Vorst Toine van der Vorst schreef op 4 februari 2023 om 13:40
De medewerkers waren zeer vriendelijk, servicegericht en uitstekende kwaliteit van hun werk. Ik had week ervoor een occassion gekocht die behoorlijk vies was en vol zat met hondenharen. De auto werd als nieuw opgeleverd.
Kushal Kushal schreef op 1 februari 2023 om 12:18
Awesome work
admin admin schreef op 1 februari 2023 om 12:17
Great
paul ronald snip paul ronald snip schreef op 18 januari 2023 om 20:45
Fantastisch geholpen door Frans en zijn collega. Onze auto zat na een paar maanden stilstand helemaal onder de schimmel. Na een dag kregen we hem weer als nieuw mee terug. We bevelen de Uitblinker iedereen aan.Topbedrijf!!
mathijs van der wal mathijs van der wal schreef op 4 november 2022 om 07:06
Goede service. Auto weer zo goed als nieuw. Kreeg vervangend vervoer mee. Zeker voor herhaling vatbaar !!
Jolanda de Ronde Jolanda de Ronde schreef op 24 oktober 2022 om 11:37
We ; Specialist garage Basic Car Fix have been able to make use of Frans' knowledge of preparing cars for showrooms. Maurice was very enthusiastic about Frans and said that he was a very friendly teacher to him. Maurice has learned all the tricks of the trade in the 3 days that he was allowed to walk there. And also received useful tips. He experienced the working atmosphere as very pleasant. All in all, a top company to leave your car behind and pick it up as new again.
Jarno Bogers Jarno Bogers schreef op 3 oktober 2022 om 08:15
Ik bracht vandaag mijn Suzuki Swift naar dit poets bedrijf. En wat een resultaat! Hij leek wel nieuwer dan nieuw! Overigens erg vriendelijk team. En poetsen kunnen ze wel! Dus maak maar gauw een afspraak! 😉
Maarten van Zoggel Maarten van Zoggel schreef op 16 september 2022 om 08:58
Uitermate tevreden over het verwijderen van de krassen op de motorkap. Fantastische en snelle service van De Uitblinker! Nogmaals bedankt Frans en Ilse.
Patrick van Gestel Patrick van Gestel schreef op 28 augustus 2022 om 16:59
Beste autopoetser in omstreken. Frans en Ilse maken er iets prachtigs van.Toppie
M Wezel M Wezel schreef op 25 augustus 2022 om 10:55