Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
130 berichten.
ton anton ton anton heeft geschreven op 13 januari 2021 om 05:41
Al jaren brengen we onze prive- en zakelijke auto's naar de Uitblinker. Altijd naar tevredenheid. Zeer mooi poetswerk. Zeker voor het specialistische werk moet je hier zijn!
Pepijn Huibertse Pepijn Huibertse heeft geschreven op 11 januari 2021 om 09:07
Erg vriendelijk en netjes geholpen al 2 keer mijn auto laten poetsen. En het eind resultaat was erg netjes voor langer duur. Ook als je wat nodig hebt om zelf je auto netjes te houden krijg je spulletjes mee om dat tedoen. Top service
Sven van Ingen Sven van Ingen heeft geschreven op 6 januari 2021 om 07:11
Onze auto werd al een tijdje na het wassen dof en eerlijk gezegd besteden we er nooit zoveel aandacht aan. Totdat we in contact kwamen met Frans die met zijn enthousiasme over het poetsen wist te motiveren om de auto eens langs te brengen. Wij waren super verrast toen wij onze auto zagen. Hij leek weer als nieuw. Alle gebruikers sporen van zowel buiten als binnenkant waren verdwenen. Telkens als we nu de auto instappen moeten we toch even aan de uitblinker denken, want wat blinken zij uit in hun vak! Bij de aanschaf van onze tweede auto twijfelden we geen moment om die ook onder handen te laten nemen door Frans en zijn team! Bedankt voor de fijne service en het gezellige babbeltje in de garage!
Laura K Laura K heeft geschreven op 1 januari 2021 om 07:29
Ronald Faasse Ronald Faasse heeft geschreven op 29 december 2020 om 13:05
Ben netjes te woord gestaan door Frans Bij ontvangst stonden ze gelijk voor me klaar Auto weer Fresh en clean Aan te raden, nette prijzen en super service Tot de volgende keer Frans
Angelique van Laarhoven Angelique van Laarhoven heeft geschreven op 26 december 2020 om 06:11
Na mijn auto een poosje uitgeleend te hebben kreeg ik hem erg vies terug! Met name een erg vieze geur van binnen! Op aanraden van een vriend de auto naar Frans gebracht. Ze hadden vlug tijd en de auto was als nieuw toen ze er klaar mee waren! Heerlijk fris en glimmend! Helaas ging er iets mis met de matten, ze waren kwijt maar dat werd supersnel opgelost! Er werd door Frans een originele set nieuwe matten besteld dus binnen een week was de auto weer compleet! Service staat hoog in het vaandel, echt een aanrader dit bedrijf.
Adriaan Pelders Adriaan Pelders heeft geschreven op 21 december 2020 om 15:04
Netjes gepoetst
mark de vroom mark de vroom heeft geschreven op 21 december 2020 om 05:47
Gisteren mijn auto netjes laten maken voor de verkoop, wát een resultaat! Alsof ik een nieuwe auto had! Goede communicatie van Frans en Ilse en diezelfde dag de auto nog terug. Het is het geld 1000% waard!
MixMaster MC MixMaster MC heeft geschreven op 22 november 2020 om 13:03
Als kado voor mijn vrouw heb ik haar auto volledig laten opknappen door Frans en zijn team van de Uitblinker. Frans is echt een geweldige vent en hartstikke leuk om te zien hoe enthousiast hij over zijn vak praat en gaat voor de beste service. Hij liet speciaal een kadobon maken, en toen de auto onder handen werd genomen kregen we een mooie Lupo mee en stuurde Frans ondertussen diverse foto’s van de vorderingen. Naast een uitmuntende service was het resultaat ook top! De auto zag er uit als nieuw, mooi gepolijst, mooie kwalitatieve waxlaag, velgen weer schoon en glimmend, en bekleding netjes gestoomd. Het is nu inmiddels twee weken geleden en de auto glanst nog steeds als nieuw. Wil je dat je auto echt liefdevol wordt teruggebracht naar nieuwstaat, dan is De Uitblinker waar je moet zijn. De Uitblinker staat voor ongekend hoge kwaliteit en goudeerlijke service!
Boy Smits Boy Smits heeft geschreven op 19 november 2020 om 08:12
Kan iemand vertellen hoe je meer dan 5 sterren geeft?
Stefan de Graauw Stefan de Graauw heeft geschreven op 6 november 2020 om 02:59
Bij De Uitblinker terecht gekomen i.v.m. swirls in de autolak die veroorzaakt zijn door de wasstraat. Frans en zijn team hebben er voor gezorgd dat deze helemaal weggepoetst zijn en de auto blinkt weer zoals hij hoort te blinken en dat voor een prima prijs. Top bedrijf dat geleid wordt door iemand die veel passie voor zijn vak heeft, dat straalt er aan alle kanten van af.
Johan Timmermans Johan Timmermans heeft geschreven op 19 september 2020 om 07:59
Frans en zijn team hebben mijn auto weer mooi gereinigd. Het ging mij vooral om de lederen bekleding. Spijkerbroeken geven af op de bekleding. Zij hebben de bekleding weer als nieuw gemaakt. Kreeg ook een vervangende auto mee. Reuze tevreden.
Peter van Oudheusden Peter van Oudheusden heeft geschreven op 11 juli 2020 om 09:23
Door een pizza op mijn bestuurdersstoel te vervoeren zat deze compleet onder de olie. Na de eerste keer was het er nog niet helemaal uit, maar al wel een stuk minder. Ik moest laten weten of het eruit was. Dit was niet zo, dus ik kon nog een keer terug komen. Uiteindelijk 2 keer terug geweest maar wel met het resultaat dat de stoel weer schoon is. Zeer betrokken en er wordt gezorgd dat het probleem uiteindelijk verholpen is. Toppers!
Jim Ligtvoet Jim Ligtvoet heeft geschreven op 26 april 2020 om 10:49
Top bedrijf! Frans en Ilse leveren je auto als nieuw af! Bedankt voor de jullie werk!
Laurens Westbroek Laurens Westbroek heeft geschreven op 23 maart 2020 om 14:09
Goede service, goede communicatie , en een auto als nieuw terug in ontvangst kunnen nemen. Na witte uitslag die vast op de auto zat, is het professioneel behandeld en opgelost! Aanrader 👍🏻
Almir Hodzic Almir Hodzic heeft geschreven op 5 februari 2020 om 06:14
Professionalism, Punctuality, Quality
mariejet schuurmans mariejet schuurmans heeft geschreven op 19 januari 2020 om 06:48
Goede service autostoelen zien er uit als nieuw alle vlekken eruit
Umut Otur Umut Otur heeft geschreven op 29 december 2019 om 16:17
Top bedrijf!! Bedankt voor een super snelle service!! Zeker een aanrader!
Ralph van der Sanden Ralph van der Sanden heeft geschreven op 22 december 2019 om 08:01
Ging mijn auto verkopen en er zaten nog wat krasjes op. Kon dezelfde dag terecht en zijn team heeft dat kosteloos en snel voor mij opgelost. Top!
Sherwin Sherwin heeft geschreven op 18 november 2019 om 07:18
Vandaag een auto gekocht, was toe aan een oprissertje. Na de intensieve interieur behandeling lijkt en ruikt hij weer als nieuw! Thankss