Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
148 berichten.
Jeffrey Baars Jeffrey Baars schreef op 25 oktober 2023 om 06:15
Nieuwe Auto in de glas coating laten zetten via de auto verkoper. Alles top geregeld en bij navraag over het geschikte onderhoud hiervan een goed gesprek gehad incl. Een fles auto shampoo 👍
jessica bakkeren jessica bakkeren schreef op 4 oktober 2023 om 08:40
Wat hebben Frans en Marco goed werk geleverd! Mijn bekleding ziet er uit als nieuw, net zo als de rest van het interieur. Erg blij dat ik bij hun terecht gekomen ben.
Theo Theo uit Waalwijk schreef op 23 september 2023 om 17:18
Auto keurig van binnen en buiten gepoetst. Ziet er weer als nieuw uit. Aanrader ! Wagen wordt echt met liefde en passie verzorgd .
Martijn Martijn uit Drunen schreef op 22 september 2023 om 08:39
Auto ziet er weer prachtig uit na poetsbeurt.
Bert Verhagen Bert Verhagen schreef op 21 september 2023 om 09:49
We zijn zeer tevreden over het poetsen van onze auto. Hij is weer als nieuw en staat weer te shinen. Het bedrijf van Ilse & Frans straalt passie, professionaliteit en klantvriendelijkheid uit! Het is een aanrader! Iedere auto verdient een Poetsbeurt bij de Uitblinker! Top!
Andre Andre uit Raamsdonksveer schreef op 19 september 2023 om 17:27
Afgelopen jaar op vakantie in Italië parkeerschade opgelopen. De schade laten zien bij de Uitblinker, binnen 2 weken de schade volledig weggepoets door Frans en zijn team. Snelle service en perfect hersteld !
Fons van Bladel Fons van Bladel uit Waalwijk schreef op 18 september 2023 om 20:10
Fons van Bladel Zo mijn auto weer opgehaald voor jaarlijkse poetsbeurt . En Frans en zijn medewerkers hebben weer fantastisch hun best gedaan , hij zag er weer uit als nieuw ! Omdat bij het ophalen bleek dat er allerlei systeem lichtjes branden o.a ESP lampje was Frans als vakman er onmiddellijk bij en zei dat het kwam door het optillen van de auto om de velgen te poetsen . Hij regelde meteen een bezoek bij ,, de stergroep ,, om ff te laten resetten en het probleem was weer opgelost ! Bedankt weer
Rinus en Antoinet Schippers Rinus en Antoinet Schippers uit Wassenaar schreef op 14 september 2023 om 12:10
Vorig jaar een hele mooie Mitsubishi eclipse cross Gekocht bij garage vd Wouw in Waalwijk. Na een jaar nog steeds rare vlekken op de auto ruiten en chroom. Deze top garage met vriendelijke medewerkers en goede service stuurde ons naar Frans en Ilse. Na een uurtje mochten wij terug komen en het resultaat was geweldig eindelijk waren de vlekken verdwenen. Wij zijn dit geweldige poetsbedrijf erg dankbaar en komen er zeker nog een keer terug voor onderhoud aan onze auto. En natuurlijk blijven wij onze auto's in Waalwijk kopen. Met vriendelijke groet Antoinet en Rinus.
Jan Sprangers Jan Sprangers uit Drunen schreef op 13 september 2023 om 10:03
Terug van vakantie met mijn auto volledig onder de boomhars. Zelf alles geprobeerd maar kreeg de auto niet schoon. Op advies naar de Uitblinker gegaan. Perfecte service. Compleet gewassen en gepolijst. Auto is weer als nieuw. Met dank aan het team van de Uitblinker in Waalwijk.
Frits Frits uit Drunen schreef op 7 september 2023 om 13:17
Auto van 10 jaar oud laten beoordelen door Frans van de Uitblinker. Prijs afgesproken en er werd veel beloofd. Ik kon al na een paar dagen terecht. Via video’s werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang. Het resultaat is geweldig. Beloofd was, dat mijn verwachting overtroffen zou worden en dat is helemaal waar gemaakt! Auto is als nieuw! Meer uitgevoerd dan afgesproken, zoals vlekken in het interieur verwijderen. Zeer tevreden, top! Dank dat jullie doen wat jullie zeggen.
Juanita Juanita uit Oosterhout schreef op 31 augustus 2023 om 14:26
Vandaag hebben ze het interieur en exterieur van onze auto gereinigd en gepoetst. Echt top gedaan, alsof hij zo uit de showroom komt. En ook erg klantvriendelijk behandeld , een aanrader dus, 5 sterren dik verdiend.
Mivena Mivena schreef op 28 juli 2023 om 13:47
Hoe doen ze het?? Onze auto ziet er weer uit als nieuw!! Ze verbazen ons elke keer weer opnieuw. Een echte aanrader dus. Wat een toppers. Ga zo door.
Wenda boer Wenda boer uit Waalwijk schreef op 26 juli 2023 om 22:07
Onze trekker is even tussendoor gedaan, maar wat is hij netjes. De kleur is weer als nieuw en de binnenkant ook. Alle vlekken zijn er weer uit
Hollanddak BV Hollanddak BV uit Waalwijk schreef op 25 juli 2023 om 12:13
Bij de Uitblinker altijd een topservice! Onze bedrijfsbussen en auto's worden altijd super gereinigd en komen als nieuw weer terug. Staan altijd klaar en niets is teveel. Erg vriendelijke en behulpzaam personeel. We raden het iedereen aan!
Jan Jan schreef op 18 juli 2023 om 05:45
Frans en Ilse, bedankt voor het, wederom, prachtige werk. Onze onlangs aangeschafte Multivan is weer in nieuwstaat. Het klinkt raar maar hij rijdt zelfs lekkerder als van te voren. 🙂 Heerlijk.... het is nu echt "onze" auto zoals Frans al zei. De bekleding is weer prachtig en fris. De buitenzijde blinkt weer als een spiegel na de "Klei" behandeling. Toppers!!
H.endrik H.endrik uit Waalwijk schreef op 6 juli 2023 om 11:40
SERVICE!! Bij de Uitblinker hoog in het vaandel!!!! Ik had wat krasjes op mijn motorkap en kwam via via bij De Uitblinker terecht. We hadden elkaar nog nooit ontmoet en werd allervriendelijkst door Frans ontvangen. Frans bekeek de krasjes en gaf aan dat ie ze meteen, terwijl ik erop wachtte, zou wegpolijsten!! Fantastisch!! Geweldige service!!! De Uitblinker is in alle opzichten een ECHTE UITBLINKER!! Top Frans👍👍
Maarten Maarten schreef op 6 juli 2023 om 09:17
Ik kom met regelmaat bij Frans en Ilse en wordt perfect geholpen. De auto’s zien er altijd geweldig uit. Frans is een man van zijn woord en uiterst vriendelijk.
Jan Laros Jan Laros uit Kaatsheuvel schreef op 30 mei 2023 om 12:35
Vorige week mijn auto laten reiniging, van binnen en van buiten . Geweldig resultaat, is weer als nieuw . Is zeker een aanrader , vriendelijke mensen Frans en Ilse , super bedankt .mvrgr Jan laros
Kees de Leeuw Kees de Leeuw uit Drunen schreef op 24 mei 2023 om 09:08
Onze auto ziet er zowel van binnen als aan de buitenkant weer als nieuw uit en ruikt ook zo! Een enthousiaste Frans vertelt precies wat er gaat gebeuren om je auto er weer tiptop uit te laten zien. Hij regelde ook nog nieuwe wieldoppen voor mij. Grote klasse dit bedrijf! Nogmaals bedankt Frans en Ilse!
Ben de Rooy Ben de Rooy uit Dussen schreef op 15 mei 2023 om 08:26
Boot weer helemaal Top, schoon, fris, onderkant spiegelt weer, lekker vaarklaar. Frans en Team bedankt !