Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
203 berichten.
Oscar Dunker Oscar Dunker schreef op 17 november 2021 om 10:48
Mijn auto blinkt prachtig na een bezoekje aan De Uitblinker! De dof geworden koplampen zijn via een nieuwe techniek behandeld en lijken wel nieuw. Frans en Ilse leiden het bedrijf met veel enthousiasme. Het is een leuk team met gepassioneerde medewerkers. En, ze hebben verstand van zaken! Je auto komt er weer brandschoon vandaan. Dikke aanrader!
Meindert van der Galiën Meindert van der Galiën schreef op 15 november 2021 om 06:05
Ziet er supper uit zelfs de binnen kant bedankt Frans en ilze
Night Night schreef op 12 november 2021 om 09:09
Absolute aanrader!!!! IK herkende mijn auto bijna niet meer... hij is weer zoals ie uit de showroom kwam!. Als je daar toch bent, laat dan de Wax-Guard ook uitvoeren, je ziet duidelijk het verschil!
Denis Hodzic Denis Hodzic schreef op 3 november 2021 om 14:09
Hele vriendelijke ontvangst, uitleg en snelle service! Er word echt met passie verteld hoe je auto opgeknapt wordt. Voor een hele mooie prijs mijn auto zo goed als nieuw opgeknapt! Ik raad iedereen aan hier zijn/haar auto op te laten knappen!
Rogier Rogier schreef op 21 oktober 2021 om 06:55
Mijn Passat GTE weer als nieuw! Heel blij mee.
Bram Zeijlmans Bram Zeijlmans schreef op 13 oktober 2021 om 02:51
Super service! Ik kon dezelfde dag nog langskomen. De stoelen zien er weer als nieuw uit. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Joep van Ravenstein Joep van Ravenstein schreef op 2 oktober 2021 om 04:41
Koplampen laten polijsten met een perfect eindresultaat. Super vriendelijk te woord gestaan en een topservice. Aanrader!
Selekt Auto's BV Selekt Auto's BV schreef op 15 september 2021 om 09:01
Sinds kort overgestapt naar De Uitblinker, zeer tevreden. Levert erg net werk, op tijd en correct. Wel iets duurder als een ander. Maar uiteindelijk wel waard.
Taus Gym Taus Gym schreef op 13 september 2021 om 14:01
Prima werk en service.
Niels Timmermans Niels Timmermans schreef op 18 augustus 2021 om 09:10
Mijn koplamp was dof geworden, had een goede behandeling nodig. Ik kwam ,via Google en plaatselijke reclame, bij Frans en zijn team uit. Hij hielp me meteen, kreeg een leenwagentje mee en binnen 2 uur was ik geholpen. Zeer vriendelijk en behulpzaam team, luisteren naar je boodschap en helpen je zo snel het kan. Complimenten jongens , ga zo door
Sandra Emmen Sandra Emmen schreef op 2 juli 2021 om 09:01
Vandaag deze beste man aan het werk gezien op mijn nieuwe aanwinst Ik had echter op mijn andere auto wat krassen zitten waar ik erg van baalde “geen probleem kijk ik zo meteen wel even naar” Volledig belangeloos heeft hij daarna de krassen doen verdwijnen Top service ben er erg blij mee Nogmaals bedankt mijn weekend kan niet meer stuk
Paul Geene Paul Geene schreef op 3 juni 2021 om 21:22
Top
Sjors Schelle Sjors Schelle schreef op 20 mei 2021 om 04:22
Auto bijna 10 jaar oud... 170.000km... zwarte doffe lak... het werd tijd dat hij eens flink onder handen werd genomen. Gister op een regenachtige maandag de auto naar De Uitblinker gebracht om hem onder handen te laten nemen door een specialist. De zon ging aan het einde van de dag voor mij weer schijnen.. geweldig werk geleverd Frans Broekmeulen !!! Weer super blij mee!
Bart Oostdyck Bart Oostdyck schreef op 14 mei 2021 om 08:48
Super net bedrijf goed opgeleid personeel het welkoms comité is hard verwarmend bij blonk zo hard dat het gewoon pijn deed aan mijn ogen 🤣💪
Jasper Musch Jasper Musch schreef op 13 mei 2021 om 08:14
Mijn auto laten poetsen en interieurcleaning. Je krijgt hem als nieuw terug. Echte aanrader.
duchgamer nl duchgamer nl schreef op 29 april 2021 om 11:51
Leuke mensen en een geweldige service .... je krijgt je auto super mooi terug ... hij doet zijn naam eer aan
william smit william smit schreef op 27 april 2021 om 08:56
Mijn auto een: Mini cooper Jcw zwart. Ik heb mijn auto gekocht bij een grootten Mini leverancier. Ik heb toen een aantal afspraken gemaakt om mijn auto te polijsten en te poetsen voor de aflevering maar... Bij de aflevering schrok ik mij rot.... Slecht behandelt, interieur slecht gedaan, en het moter ruimte was niet eens meegenomen... Ik heb er toen 2 weken mee gereden en ergerde mij kapot. Een garage (Redeker Automovie) heeft toen mij geadviseerd om contact op te nemen met De Uitblinker in Waalwijk. Ik heb contact op genomen met Frans na een telefoon gesprek heeft mij goed mee genomen in het proces van mijn auto. Ik dacht gelijk wat een toffe man en ben er die middag nog naartoe gereden voor een prijs opgaven. Ik ben schipper en had niet veel tijd. Frans vertelde mij geen probleem. Ik ga dit weekend door om jouw auto weer perfect in orde te maken! Tijdens dit proces werd ik meegenomen door kleine sneek peek fotos om mij warm te houden in dit proces. Ondertussen waren we 2 dagen later en was mijn auto klaar. Ik kwam mijn auto ophalen en ik was supper blij van het resultaat. Mijn auto zag er uit als nieuw :). Alles was gedaan: Clay, polijsten, poetsen, wax protector, interieur, leder, wielkasten. Kort gezegd geweldig! top!! Ik raad iedereen de Uitblinker aan!!!!! En heb dit vooral gedaan bij Collegas die ook in de binnenvaart zitten!! Top Coating!
Frans Voogd Frans Voogd schreef op 27 april 2021 om 08:56
Deze week bij Frans en Ilse geweest en zijn team Ze hebben geweldig werk geleverd de auto zag er weer uit alsof hij zo uit de showroom kwam . Werken zeer netjes en keurig en de auto ziet er echt als nieuw uit ook de zwarte onderdelen ( bumpers en sierstrips) zijn als nieuw Wij zijn dan ook zeer tevreden en geven dit bedrijf dan ook een dikke 10 Groetjes Frans en Madeleine voogd
Peter Ackermans Peter Ackermans schreef op 12 april 2021 om 14:01
Maudjuhh Maudjuhh schreef op 12 april 2021 om 14:01